Úgy néz ki minden kerék a megfelelő vágásba kerül. Vagy valami ilyesmi. Január vége van, ilyenkor illendő mínusz soknak lennie, és legalább rengeteg hónak esnie. Ha több az se baj.

Nade. Ha esetleg ezek össze is jönnek, akkor van a nagy vigyor, de bizony van árnyoldal is. A hó lesik, lefagy,le.. lényeg, hogy lassítja-bénítja a közlekedést, rosszabb esetben fenékre ülteti az embereket. Na igen. Ez tél. Ami viszont eddig kérem előfordult piciny hazánkban az már majdnem a beszarás. Még ha ez most közönséges is. Az.

Értse meg végre mindenki, télen nem +8 fokban kell napozni, és nem száraz, szürke tájat kell bámulni. Régóta problémám volt ez.

És lám, valaki meghallgatott, és méretes adag havat adott zoo-nak. Örülök is.

És itt jött képbe én egyetlen gépszerelmem, amiről oly sokat áradoztam. Tiszta nyál is lett minden. Pfuj. De komolyan.

Mivel tavaly áprilisában került hozzám nem volt még alkalmam meglesni milyen is havon a 25 éves Corolla. Nem is lehetne jobb. A sok, saccra…sok hó mgse kottyan, gond nélkül veszi az akadályokat. Illedelmesen tessékeli lefele az ívről az orrát, de ilyen az FWD. Sötét volt mire elértük a megfelelő helyet mindez kipróbálására, de nem is baj, mert így alkalmam nyílt képeket készíteni.

A poszt ezáltal átcsap képi beszámolóba, az most a lényeg. A nyálcsorgatás megengedett.

(Az első 3 kép teljes méretben megtekinthető itt.)

 

 

 

 

 A nap záró képe, fotózás utáni lépcsőház...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr852616502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása