Az egyediség menő, nehéz, és nem mindig éri meg külön utakon járni. Ugyanakkor ha valaki jól kavarja a lapokat, elismerést nyer, szeretni fogják. Hisz szívmelengető látvány valami új, valami, ami esetleg ott kering bennünk is, de lehetőségünk, tehetségünk nincs kifejezni. 

Miért írok erről? Csak figyelj. 

A közelmúltban lehetőségem adódott egy egykori kamra használatára. Fehér falak, durva, beton padló, nagynak nem nevezhető méretek. 

Rendhagyó stúdió lesz benne: az összes állvány, kamera, fényképező lakhelye, vágószoba, ésatöbbi. Igen ám, de a fehér ugyan divat szín, falon nekem mégsem adta ki igazán. Adott volt tehát, hogy valamit kell kezdeni vele, méghozzá sürgősen. 

Felkerestem hát Zsigó kollégát, az egykori Inner társíróját. Nem csak tehetsége van az efféle manőverhez, de a kellő ügyességgel is rendelkezik a kivitelezéshez.  Nézd csak meg

Az ötlet a következő: teljes szabadság, de fal ne maradjon üresen. A kombináció egyeseknek ismerős lehet: novemberben volt egy hasonló kisérlet, akkor egy BMX volt a kiszemelt áldozat. Utólag sajnos tényleg helytálló az "áldozat" kifejezés: a történet már a "művész" kiválasztásánál megbukott, a végeredmény pedig közel sem lett megnyerő. 

Nade majd most.

Danit nem kellett sokáig győzködni, azonnal benne volt, azóta pedig elmondása szerint az ötletek gyűlnek, a végeredmény meglehetősen tetszetős lesz. Kíváncsian várom. 

Viszont én is ki veszem a részem a munkából, a pár napos folyamatról film készül, ami reméljük legalább annyira ütős lesz mint a szoba. 

A project valamikor augusztus elején indul, kisebb-nagyobb napi beszámolókkal.

Check it!

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr784681916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása