Majdnem

2012.08.09. Szólj hozzá!

12:35-kor indulás, fél óra múlva Vác, onnan 30 perc múlva zónázó, ergo 2-re a Nyugatiban vagyunk. Séta a Margit híd budai hídfőjéhez, pár megálló HÉV, és érkezés a Sziget bejárathoz. Séta, SMS bemutatása, végül pedig Pop-Rock színpad. 

15:00-tól aprít a The Roots. Legendás banda, több mint két évtizednyi történelemmel, zseniálisabbnál zseniálisabb számokkal. Bakancslistás tétel hallani/látni őket élőben. 

A terv működő képes, percdíjas jegyvásárlással egész korrekt áron abszolválható feladat. Egyenleg feltöltve, kicsivel több mint 13 ezernek kell a számlán lenni, 17-el jó vagyok. 

Megy az üzenet, jön a válasz: Nincs elegendő keret. Naezmiez? 1430, ügyfélszolgálat, fél óra automata rendszer kavargás után végre emberi lény, kiderül a probléma: ez esetben jegyet univerzális egyenlegről tudok venni. Fasza, feleslegesen dobtam ki a pénzt, viszont még egyszer ennyit nem tudok ráfordítani. Kicsit utána járva érdekes dolgokat találtam, vagy Domino-s az adott telefonszám, vagy Univerzális egyenlege van. Mivan? Ha valaki  jobban eligazodik ez ügyben, jelezze.

Lényeg, majdnem ott lehettem egy Roots koncerten. Szép dolog a Sziget koncertek élő közvetítése Youtube-on, de - és kövezzen meg valaki ezért ha akar - úgy látszik fontosabb egy alig pár hónapos banda adása, mint egy legendáé. Hogy is van ez? 120 forintos limonádét hasonlítunk a 18 éves Chivas-hoz? Ugyanmár. 

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr374703398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása