Ismét van élet a Chain körül, jövő héten kis sikerrel befejezzük a forgatást, és kezdődhet a vágás, de a mai poszt nem erről szól. Összjátékok áldozata lettem. Nem sokkal feljebb bemutattam pár pazar, drift-autós videót. Régi vágy ezekhez hasonló, de legalább minőségben közeljáró film elkészítése. Tökölön megpróbáltam, az eredmény a rövidfilmek között látható. Olaj volt a tűzre a Chain, remegő ujjakkal várom. Addig is viszont a szenvedés csillapítása érdekében, na meg puszta élvezetből elterveztem egy „It’s not” című rövidfilmet. És itt jön az összjáték, főszerepben a Corolla lesz. Többet nem szívesen árulok el egyenlőre. 2 perc, Corolla, és havazoo. Legjobb esetben holnap lezajlik a forgatás, a vége, illetve a főcím már kész, már csak meg kell tölteni a köztük lévő űrt.

Ami nem titok az egy új eszköz létrejötte. Azok, akik magas szinten játszanak filmesdit (legnagyobb tisztelettel) azoknak szükségük van olyan állványokra, melyeket az autó különböző pontokon rögzítenek, így izgalmas képeket képesek rögzíteni. Máskor, főként fotózásokon, ahol a kocsi a lényeg hasonló kialakítású szerkezetet használnak. Tehát valahol ötvözni kell a kettőt, kocsi a központ, de mozgókép. Kissé félve kereszteztem a cél érdekében egy gsp tokot, egy monopoddal. Az eredmény egész tűrhető, mehet rá a kamera. Ettől féltem igazán, mi történik ha a tok egyszerűen old, és a kamera koppan?! Valószínűleg rossz, de úgy néz ki nem kell pontosan megtudnom. Masszívan tartja a gépet, az egyedüli negatívumként bekavar a gravitáció, és fejjel lefelé áll a kamera, de ezt egyszerű utómunkával megoldom. Íme.

Napokban tehát „It”s not”, az eredmény megtekinthető lesz az oldalon.

 

2010.08.03.

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr682524559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása