Shepard Fairey neve elsőre ismeretlenül csenghet, viszont ha azt mondom Obey Giant... hát akkor sem lesz feltétlen jobb a helyzet. Fairey-t az egyik legnagyobb street art művészként tartják számon, nem is alaptalanul, hisz több mint 24 éve űzi az ipart. Teremtménye az Obey pedig a világ számos pontján képviseli magát falakon, táblákon,  többek között a 70-es évek egyik legnagyobb pankrátorának, arcképével. Éppen ezért volt elsőre megdöbbentő belefutni ebbe az arcba egy Kálvin téri feltehetően kávézó tábláján. Sok minden nem derült ki a helyről, viszont egy pillanatig kellemes volt elhinni, Fairey itt járt. Közelebbről nézve látszott a gondos festés, az illúzió pedig messze szállt.

Ám remélhetőleg a tél elején Banksy-vel az Obey is tiszteletét teszi hazánkban, és a szerencsésebbek bele is futhatnak egy-egy eredeti alkotásba.

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr314744078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása