Nakérem. Rohamosan megváltozott a dolgok menete a nap folyamán. Dániel pár perce szállt le a vonatról a Nyugatiban.

Oka?

Bizonytalanság. Egy statívot, és egy slidert leszámítva minden filmes felszerelésem Debrecenben van a lengyel túra óta. Miért? Mert a tervek szerint a Kupac forgat vele, amikor lesz idejük. Ez megy bő egy hónapja. Hány használható kocka lett leforgatva? 0. Viszont ezzel együtt az utolsó pillanatig halogatva volt az esetleges postázása a felszerelésnek, mondván, kell az még lent, mert tuti használni fogják. Nem használták. Értelmes alternatívaként a JapCar Fest jött szóba, ha jön debreceni autó lehozzák a pakkot. "Nem megy Debrecenből senki" kaptam a választ. Vicces volt másnap onnan érkezett autó előtt állni. Keringett némi düh odabent. Sebaj, majd hétfőn feladják futárral, azzal másnap már kézben van. Dani lejött, másnap pedig vártuk a csomagot. Semmi. Ok? Nem tudták feladni. Majd másnap.

Mára kifogytunk az előkészülettel kapcsolatos tervezésből, nem volt mit csinálni, a feszültség viszont egyre nőtt. Cucc pedig sehol. Nem jó játék ez így, feleslegesen lerángattam Danit, segget csináltam a számból feleslegesen. Nincs mit tenni, a szoba pár napig üresen áll, hétfőn folytatjuk, addigra biztosan ideér a felszerelés. Thumbs up for Debrecen. 

Mikor és hogy? Most, hogy Dani hazament nem kérdés, hogy holnap reggel itt lesz minden. Ha esetleg mégsem, akkor remélhetőleg péntek este átvehetem az immár erőteljesen földön hasaló, aszfaltkarcolóvá vált Corollával együtt. 7. hete van lent az autó, ez már az utolsó utáni időpont az elkészültére. 

Meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr764702284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása