A legnagyobbak is megfáradnak egyszer. Millió leküzdött akadály után eljön az utolsó pillanat, ahonnan nincs tovább. Viszki a legnagyobbak közül való. Műtétek, kezelések tömkelegét gyűrte maga alá, a végső határokról állt újra, meg újra talpra. Hatalmas életerővel és töretlen lelkesedéssel vészelt át mindent. Ma az utolsó harcot vívta meg.

2 hónapnyi küzdelem után a betegség felül kerekedett rajta. Az utolsó hetekben a fizikai munkavégzés minimálisra csökkent, csoda volt minden egyes plusz nap. Nem adta fel, kitartott a végsőkig, majd egy tavaszi délelőttön elment, örökre. Szerencsésnek érzem magam, ott lehettem vele az utolsó pillanatokban, és szeretném azt hinni, ez ha csak kicsit is, de megnyugtatta.

Kellemes, lágy szél fújt, a tavasz hangja átjárt mindent, és egy felhő sem volt az égen. Április 25.-én Viszki elment.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr175246690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása