Ismét Corolla. Folytatva a korábbi eseményeket, büszkén jelenthetem ki: ül! Sokáig kérdéses volt, hogy a hátsó gátlók engedni fognak-e ekkora ültetést, de mint kiderült, hibátlanul oldották meg a feladatot. 2 héttel ezelőtt terepjáróként gurult be Jacsó Petihez, majd pár órával később lopakodó üzemmódban távozott onnan, laposan, ahogy kell. Fél év után így ismét beleszerettem az autómba. Muszáj volt csapni egy gyors kört a városban, amiből egy 2 órás fotózkodós krúz lett, az S14 társaságában. A képek azt hiszem magukért beszélnek. 

Az azóta eltelt napokban viszonylag keveset futott az autó, viszont azt hibátlanul tette. Nem kérdezett, tűrte azt a néhány igen fájdalmas csattanást amit egy egy későn észrevett úthiba okozott. 

Tegnap minimális külső módosítást kapott az orra. A tervek szerint némileg sötétebbre lett volna fóliázva az első lámpa, (na semmi bojler tuning, csak finoman, ahogy kell). Ateriéktől kaptam fóliát, adott volt tehát minden.

A szépséghiba annak sötétségével, és méretével jelentkezett. Pár centin múlott ugyan, de nem volt elég anyag a komplett lámpákhoz, és mint utólag kiderült szinte feketék lettek volna, az pedig minden, csak nem diszkrét. Jött hát a B terv, az első indexek. Másodjára sikerült szépen ráolvasztani a műanyagot, az eredmény pedig (legalábbis szerintem) igen hatásos. Semmi nagy dolog, viszont sokat javít az összképen. Sötétebb, gonoszabb lett az orr rész, és ez jó. Boldogság.

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr505194548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása