Időgép

2013.02.16. Szólj hozzá!

Az egész úgy indult, hogy szükségem volt egy órára, hisz általában véve hasznos tudni, mennyi is az idő a világban. Hát vettem egyet. De nem egy átlagos ketyegőt, hanem egy mesterművet. 24 karátos műanyag borítással, eredeti svájci koncepció alapján készült kínai mechanikával, és még sorolhatnám. Az ezer forintos kategória királya, azt kell mondjam. 

Egymást követték az események, míg nem a masina nem sokkal később darabokban hevert az asztalon. Valami történni fog! A szoba festős projekt kanna készlete már készen várta, hogy nekifeszülhessen a műanyag borításnak, s elfedhesse a pazar arany elemeket. Így is lett. 

Az alapszín után jött az elmebaj, fröcskölt a szórófej, a végeredmény pedig kezdett alakulni. Egymást ütő színek, pöttyök mindenütt. 

A végeredmény egy egyedi, megosztó külső lett, ez is volt a cél. Nincs két egyforma színű elem, és valószínűleg nem tudnék még egy ugyanilyet összehozni, de ez talán nem is baj. Vannak-e további tervek? Kiderül. 



A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr105083711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása