Mindig is szerettem a stop motion technikát, a Jedi elkészülte után pedig előszeretettel alkalmazom a legtöbb filmemben. Tegnap egy nemrég (sokadjára) látott film hatására jött az ötlet: le kell filmezni a végig égő cigit. Nem történet centrikus téma, de látványos.

Hosszas kavarás, és tanácstalankodás után meglett a megfelelő helyszín, amiből a végeredményben semmi sem látszik, de az most nem számít. 3 fele befutott Beni is, a főhős, aki eleinte csupán "felszopó emberként" működött, Ő szívta be a cigiket úgy, hogy legyen elegendő parázs ahhoz, hogy végig égjen magától. Nehézkesen indult a munka, nem volt alap koncepció, aztán jött az atomvillanás, meg lett a keret. Bő 5 órán keresztül füstöltünk egy poros pincében, de azt kell mondjam: megérte. A végeredmény: 

A bejegyzés trackback címe:

https://havazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr974977433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása